TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! Donosimo tjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite ima li što za vas

Tražite posao! Donosimo tjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite ima li što za vas
foto ilustracija

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjednu ponudu 10 atraktivnih oglasa za posao. Sretno pri zapošljavanju!

B for Business d.o.o. traži Vozača kamiona kipera C kategorije (m/ž), Rukovatelja dempera (m/ž) i Radnika na bageru / utovarivaču (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, plaćen prijevoz na posao i terenski dodatak te osiguran smještaj po potrebi. Mjesto rada je Ogulin i Petrinja. Prijave traju do 15.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. /McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž), Radnika u McCafe-u (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijave se zaprimaju do 03.08.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni kandidati koji vole rad u timu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). U opisu posla nalazi se slaganje i sortiranje robe na policama i skladištu, priprema robe za izdavanje, kontrola rokova trajanja robe radi i ostali poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.07.2023. putem brze prijave.

TEKSTIL d.d. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.07.2023. U opisu posla nalazi se usluživanje gostiju u caffe baru Karlovčanka. Poslodavac nudi u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

GRB d.o.o. zapošljava Pomoćnog hidroizolatera (m/ž). U opisu posla nalaze se pomoćni radovi na izvedbi hidroizolaterskih radova ravnih krovova. Poslodavac nudi zajednički smještaj i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Karlovac. Možete se prijaviti do 04.08.2023. putem brze prijave.

HOP d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 15.08.2023. Posao uključuje rad u trgovini hrane i opreme za kućne ljubimce. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

JADRAN TVORNICA INTERIJERA d.o.o. zapošljava Vozača teretnog vozila - dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa. Prijave se zaprimaju do 18.08.2023. Ovaj posao uključuje odgovorno upravljanje motornim vozilima, utovar i istovar robe te ostale poslove koji odgovaraju stručnoj spremi i radnom mjestu po nalogu poslodavca. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

General Electric Hrvatska d.o.o. zapošljava Bravara (m/ž). Djelatnik na ovoj poziciji obavlja bravarske radove (ocrtavanje, mjerenje, brušenje, rezanje, zavrivanje) prema zahtjevu tehnološke operacije. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 19.08.2023. putem linka.

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Od kandidata se očekuje poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu. Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Monter / Serviser (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. U opisu posla nalazi se servisiranje rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću i mogućnost osobnog napredovanja. Prijavite se putem linka.

Ostatak ponude možete pregledati na portalu posao.hr. Sretno u potrazi!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!