TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite možda je baš ovdje prilika za vas

Tražite posao? Donosimo ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite možda je baš ovdje prilika za vas
foto ilustracija

S pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom - portala posao.hr dolaze najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) i Radnika u McCafe-u (m/ž) u Vukovoj Gorici i Karlovcu. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, edukaciju, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza, dodatne stimulacije i nagrade na plaću. Prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Voditelja poljoljekarne (m/ž). U opisu posla nalazi se organizacija rada u prodavaonici, prodaja robe, vršenje narudžbi robe, izrada i potpisivanje dokumentacije. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 05.09.2023. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljski dom DUNAT traži Čistača (m/ž). Radi se o čišćenju prostorija doma. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i ugovor na neodređeno. Mjesto rada je Karlovac. Prijave traju do 30.09.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

ZAŠTITA-ZAGREB d.o.o. traži Pedikera (m/ž). U opisu posla nalazi se tjelesna zaštita osoba i imovine sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme te djelomično pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

KAMGRAD d.o.o. traži Zidara (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije je izrada betonske mješavine i ugradba u sve armiranobetonske konstruktivne elemente. Poslodavac nudi besplatni smještaj, prehranu (topli obroci) i opremu za rad. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 10.09.2023. putem linka.

ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava PHP Backend Developera (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Radi se o zadacima poput razvoja novih značajki u platformi za e-commerce. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, besplatne edukacije i teambuilding aktivnosti. Prijavite se putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Savjetnik za podršku korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada uključuje cijelu Hrvatsku. U opisu posla nalazi se stručna pomoć u rješavanju poteškoća s proizvodima ili uslugama kompanije. Poslodavac osigurava konkurentna fiksna primanja s mjesečnim bonusima ovisno o učinku. Prijaviti se možete do 30.08.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž). Ovaj se posao obavlja u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi prijevoz specijalnog tereta u međunarodnom prometu (EU i treće zemlje). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 24.08.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije su izlaganje robe te briga o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima. Mjesto rada uključuje više lokacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!