TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo ovotjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite, možda je ovo prilika za vas

Tražite posao? Donosimo ovotjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite, možda je ovo prilika za vas
foto ilustracija - Pixabay.com

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

GP-Juk d.o.o. zapošljava Kuhara (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 24.09.2023. U opisu posla se nalazi priprema fast food hrane (hamburgeri, čevapi, punjene pljeskavice, tost sendvič), čišćenje kuhinje i radnog prostora. Prijavite se putem linka.

FRIZERSKI STUDIO ALMA d.o.o. zapošljava Frizera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave se zaprimaju do 20.09.2023. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Komunalno Duga Resa zapošljava na poziciji Rukovoditelj odjela investicija (m/ž). Osoba na ovoj poziciji vodi, planira, organizira, prati i kontrolira rad odjela te vodi i organizira prikupljanje podataka i izrađuje prijedlog Plana investicija i investicijskog održavanja kao i drugih Planova. Mjesto rada je Duga Resa. Možete se prijaviti do 14.09.2023. putem brze prijave.

Marjan voće d.o.o. zapošljava Unapređivača prodaje (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za obilazak prodajnih mjesta prema dogovorenim hodogramima na terenu u zadanoj regiji. Poslodavac nudi službeni mobitel, vozilo, mogućnost napredovanja i stimulacije. Prijavite se na linku do 14.09.2023.

Koledić Projekt d.o.o. zapošljava na poziciji Građevinski inženjer (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi samostalno vođenje gradilišta visokogradnje i niskogradnje. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta te kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj. Prijavi se do 01.10.2023. putem linka.

Sanit - gradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama Poslovođa gradilišta (m/ž), Inženjer gradilišta / voditelj radova (m/ž), Armirač (m/ž), Zidar (m/ž) i Tesar (m/ž). Ovaj se posao obavlja na terenu u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Prijaviti se možete do 11.09.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi izlaganje robe te briga o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela. Poslodavac nudi dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete do 30.09.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača gotovih jela (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac omogućava naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, jubilarne nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje, božićni poklon paket za djecu i još mnogo toga. Prijave traju do 21.09.2023. Prijavite se putem linka.

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. U opisu posla nalazi se aktivna prodaja i promocija proizvoda kompanije na njemačkom tržištu putem telefona. Pogodnosti ovog posla su atraktivni bonusi s obzirom na prodajne rezultate i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!