TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju Top 10 ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite ima li što sa vas

Tražite posao? Donosimo najnoviju Top 10 ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji! Provjerite ima li što sa vas

Trenutno tražite posao? Portal posao.hr vaš je pr(a)vi put do posla! U nastavku pročitajte top 10 ponuda ovog tjedna. Sretno pri zapošljavanju!

KTC d.d. zapošljava Vozača teretnog vozila (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Potreban je kod 95 i kartica vozača, poželjan je i položen tečaj za viljuškaristu. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Rukovatelj – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž). Mjesto rada je Ogulin i Petrinja, a prijave se zaprimaju do 01.10.2023. Poslodavac plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

AQUA-INVEST d.o.o. traži Asistenta u administrativno – računovodstvenim poslovima (m/ž). U opisu posla se nalazi izrada primki i fakturiranje, knjiženje izvoda, kontroliranje formalne ispravnosti ulaznih računa i knjiženje ulaznih računa i slično. Mjesto rada je Karlovac. Prijave traju do 19.09.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem linka.

Deus Express d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač - Dostavljač (m/ž). Osoba na ovoj poziciji dostavlja pakete na određenom terenu, prikuplja pakete kod klijenata na terenu. Radi se od ponedjeljka do petka, a vikendi i praznici su slobodni. Mjesto rada je Karlovac. Možete se prijaviti do 13.10.2023. putem brze prijave.

TERIYAKI j.d.o.o. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za Pripremu azijskih jela. Od djelatnika očekuju volju i osnovno znanje o kuhanju. Prijavite se na linku do 01.01.2024.

Koledić Projekt d.o.o. zapošljava na poziciji Građevinski inženjer (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi samostalno vođenje gradilišta visokogradnje i niskogradnje. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta te kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj. Prijavi se do 01.10.2023. putem linka.

Pontis Technology d.o.o. zapošljava na pozicijama ERP Consultant (m/ž) i Business Analyst (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Poslodavac nudi službeni mobitel, mogućnost rada od kuće, isplatu Božićnice i mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 19.09.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) na više lokacija u kontinentalnoj Hrvatskoj. Poslodavac osigurava iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Tvrtka izvodi radove na izgradnji kanalizacija, kolektora i vodoopskrbnih cjevovoda. Poslodavac nudi mogućnost plaćanja stana ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine te sposobnost predstavljanja poželjnog imidža tvrtke pri interakciji s klijentima. Nude povećanje plaće nakon tri mjeseca od početka rada te razne popuste na wellness, kulturne, gastro, medicinske i ostale usluge. Prijaviti se možete do 20.09.2023. putem linka.

Kliknite na posao.hr. kako biste vidjeli još mnogo raznovrsnih poslovnih prilika. Sretno!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!