TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! Donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike, provjerite

Tražite posao! Donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovačkoj županiji - brojni poslodavci traže radnike, provjerite
foto ilustracija - Pixabay.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

Stomatologija Dr. Kalčić d.o.o. zapošljava Prvostupnika medicinske radiologije (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. U opisu posla se nalazi rad na uređajima CBCT, RVG, ortopa. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Prijavite se putem linka.

ARISTOKRAT ZG d.o.o. zapošljava Elektrotehničara - elektroničara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Karlovcu. Osoba na ovoj poziciji će brinuti o partnerima poduzeća i pronalaziti, savjetovati i razvijati nove kupce. Poslodavac nudi službeno vozilo , iPhone i iPad za rad s kupcima te intenzivno školovanje i stalne mogućnosti daljnjeg usavršavanja. Prijaviti se možete do 13.10.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SIGURNA HRANA d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji kiselog kupusa (m/ž). Posao se obavlja u Ogulinu. Prijave se zaprimaju do 30.10.2023. Potrebno je 10 djelatnika u proizvodnji, preradi i pakiranju kiselog kupusa. Prijavite se putem linka.

ŠTUBLJAR d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Kamanje, a prijave se zaprimaju do 20.10.2023. U opisu posla se nalazi priprema i posluživanje pića i napitaka u Caffe baru. Poslodavac nudi djelomičnu isplatu naknade za troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

MEDUZA d.o.o. traži Skladišnog radnika u skladištu svježe ribe (m/ž). Radi se o poslovima prijema, komisioniranja i izdavanja smrznute robe. Položen ispit za upravljanje viličarem je prednost, ali nije uvjet. Mjesto rada su Belajske Poljice. Prijave traju do 19.10.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem linka.

HIDRO-TEHNIKA d.o.o. zapošljava na poziciji Rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima (m/ž). Za ovaj je posao potrebno znanje na radovima iskopa, zatrpavanja, planiranja, uređenja pokosa, utovara, istovara. Mjesto rada je Karlovac. Možete se prijaviti do 31.10.2023. putem brze prijave.

FRAN d.o.o. zapošljava Automehaničara (m/ž) u Karlovcu. Poželjno je znanje na testeru za ispitivanje vozila(dijagnostika) te znanje na vulkanizaciji. Nude stimulaciju na određenim situacijama u servisnom programu. Prijavite se na linku do 31.10.2023.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te osiguranu radnu uniformu i obuću. Prijavite se putem linka do 04.10.2023.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću. Prijavite se putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!

Izdvojeno


Reci što misliš!