TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Brojni poslodavci traže radnike, provjerite više...

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Brojni poslodavci traže radnike, provjerite više...

Na portalu posao.hr pronađite vijesti s tržišta rada te aktualna i primamljiva radna mjesta!

Arkada zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva / Inženjera građevinarstva (m/ž). Posao se obavlja u Dugoj Resi. Prijave se zaprimaju do 22.10.2023. U opisu posla se nalazi priprema dokumentacije za gradilište te izrada i praćenje vremenskog i financijskog plana gradilišta. Prijavite se putem linka.

River grupa d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 16.10.2023. Poslodavac nudi mogućnost brzog napredovanja i rasta plaće za one koji imaju ambiciju za isto. Pridružite se ovoj simpatičnoj ekipi dobrih kolega i prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stomatologija Dr. Kalčić d.o.o. zapošljava Prvostupnika medicinske radiologije (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. U opisu posla se nalazi rad na uređajima CBCT, RVG, ortopa. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika na geotehničkim i građevinskim poslovima (m/ž) i Rukovatelja – bušača geotehničkom bušećom garniturom (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Ogulinu i Petrinji. Poslodavac nudi ugovor o radu na određeno vrijeme sa mogućnosti dobivanja ugovora na neodređeno, plaćen prijevoz na posao te terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji su spremni usvajati nova znanja. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te osiguranu radnu uniformu i obuću. Prijavite se putem linka do 20.10.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u prodaji u A1 poslovnici (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije je odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru te pružanje informacija korisnicima vezano uz proizvode i usluge tvrtke. Poslodavac nudi MultiSport karticu uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Mjesto rada je Dubrovnik, Split, Karlovac ili Pula. Možete se prijaviti do 18.10.2023. putem brze prijave.

Tistar Grupa d.o.o. zapošljava Koordinatora terenskih aktivnosti (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Novoj Zagrebu ili remote. U opisu posla se nalazi planiranje kampanja u Hrvatskoj i Sloveniji te komunikacija s dobavljačima, koordinatorima i promotorima. Od kandidata očekuju komunikacijske i organizacijske vještine. Prijaviti se možete do 21.10.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 30.11.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica te održavanje urednosti prodajnog mjesta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog usavršavanja i profesionalnog razvoja te mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka.

GRAWE Hrvatska d.d. zapošljava Predstavnika prodaje (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu i na još nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 19.10.2023. Posao će uključivati poduzetno pribavljanje novih klijenata i izgradnju vlastitog portfelja te aktivnu prodaju uz prepoznavanje potreba klijenata i kreiranje najboljih ponuda za njih. Prijavite se putem linka.

Pretražite i portal posao.hr i pronađite posao koji volite!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!