TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! U suradnji s portalom Posao.hr donosimo pregled najnovijih otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite!

Tražite posao! U suradnji s portalom Posao.hr donosimo pregled najnovijih otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite!
Posao.hr

Na portalu posao.hr možete pronaći najnovije vijesti s tržišta rada i pregršt otvorenih radnih mjesta! Pogledajte u nastavku kojih 10 pozicija za vas izdvajamo ovaj tjedan!

Bratom servis d.o.o. zapošljava Servisnog tehničara – servisera bijele tehnike (m/ž). Posao se obavlja u Karlovačkoj, Zagrebačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Prijave se zaprimaju do 28.10.2023. Poslodavac nudi Uskrsnicu, Božićnicu, fleksibilno radno vrijeme, službeni mobitel, službeno vozilo i neradne vikende. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Posao se obavlja u Karlovačkoj ili Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, Božićnicu, Uskrsnicu i druge financijske nagrade. Prijaviti se možete do 16.11.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

B for Business d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika na geotehničkim i građevinskim poslovima (m/ž) i Rukovatelja – bušača geotehničkom bušećom garniturom (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Ogulinu i Petrinji. Poslodavac nudi ugovor o radu na određeno vrijeme sa mogućnosti dobivanja ugovora na neodređeno, plaćen prijevoz na posao te terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) za rad od kuće. Njihova tvrtka potiče kreativnost, a raznolikost projekata osigurava da njihovi zaposlenici neprestano uče i rastu u svojim karijerama. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn te razvoj vizualnih identiteta. Prijavite se putem linka do 29.10.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Posao se obavlja na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 24.10.2023. Glavne odgovornosti ove pozicije su prezentacija ponude i prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Poslodavac nudi razne popuste na wellness, kulturne, gastro, medicinske i ostale usluge. Prijavite se putem linka.

Personalberatung Mirta Skaljac zapošljava Radnika u građevini / Tesara (m/ž). U opisu posla se nalazi izrada drvenih dijelova i spajanje svih dijelova u konstrukcijske elemente potrebne na gradilištu te biranje potrebnih materijala, alata i strojeva na temelju dokumentacije. Mjesto rada je Hrvatska i Njemačka. Možete se prijaviti do 25.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o., za klijenta – poznati modni lanac, zapošljava Modnog konzultanta u prodaji / prodavača (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate, dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz interesantne igrice, mogućnost profesionalnog razvoj u okviru talent pool-a i još drugih pogodnosti. Prijavite se na linku do 31.10.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Opis posla je priprema jela po zadanim recepturama i normativima. Poslodavac osigurava redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i eventualni prekovremeni rad te mogućnost ostvarivanja stimulacije. Prijavite se putem linka do 18.11.2023.

KODER-plus j.d.o.o. zapošljava Knjigovođu - računovođu (m/ž). Posao se obavlja u Dugoj Resi. Prijave se zaprimaju do 29.10.2023. Posao će uključivati unos podataka u kniige URA, IRA, obračun plaća ostali poslovi vezani za knjigovodstvo. Prijavite se putem linka.

INTERSPORT H d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Poslodavac nudi: mjesečni bonus sukladno ostvarenim rezultatima prodaje, naknade za topli obrok i prijevoz u cijelosti, uvođenje u posao i usavršavanje prodajnih vještina pod vodstvom mentora. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Prijavite se putem linka.

Posjetite portal posao.hr i pretražite ostatak bogate ponude!

Izdvojeno


Reci što misliš!