TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta!

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta!
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Sretno!

KTC d.d. zapošljava Kuhara (m/ž) u Karlovcu. Njihova tvrtka potiče kreativnost, a raznolikost projekata osigurava da njihovi zaposlenici neprestano uče i rastu u svojim karijerama. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn te razvoj vizualnih identiteta. Prijavite se putem linka do 29.10.2023.

PPK KARLOVAČKA MESNA INDUSTRIJA d.d. zapošljava Knjigovođu (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 10.11.2023. U opisu posla se nalazi knjiženje ulaznih računa, izrada potrebnih izvještaja te analiza podataka. Od kandidata očekuju izražene analitičke vještine, preciznost, ažurnost, točnost i pouzdanost u radu. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOM ZDRAVLJA OZALJ zapošljava Magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Ozalj. Poslodavac nudi plaćene putne troškove ili mogućnost korištenja službenog vozila te dodatnu stimulacije radnika. Prijavite se na linku do 02.11.2023.

AUTO ŠAMEC d.o.o. zapošljava Operatera na kranu u pogonu za galvanizaciju (m/ž). Mjesto rada je Ozalj. Glavne obaveze zaposlene osobe: pokretanje krana / dizalice s daljinskim upravljačem, pravovremeno podizanje raznih vrsta tereta te spuštanje u odgovarajuće kade, sukladno procesu rada. Prijavite se na linku do 24.11.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Opis posla je priprema jela po zadanim recepturama i normativima. Poslodavac osigurava redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i eventualni prekovremeni rad te mogućnost ostvarivanja stimulacije. Prijavite se putem linka do 18.11.2023.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Posao se obavlja u 100% od kuće. Prijave se zaprimaju do 24.11.2023. U opisu posla nalazi se poslovna ugodna telefonska komunikacija na izvornom njemačkom jeziku u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Posao se obavlja u Karlovačkoj ili Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, Božićnicu, Uskrsnicu i druge financijske nagrade. Prijaviti se možete do 16.11.2023. putem linka.

Izdvojeno


Reci što misliš!