TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Provjerite ovotjednu ponudu top otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao? Provjerite ovotjednu ponudu top otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je u suradnji s portalom Posao.hr
Posao.hr

Ovog tjedna portal posao.hr predstavlja novih top 10 poslovnih ponuda. Pogledajte kakve benefite nude ovi poslodavci!

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Posao se obavlja u Karlovačkoj ili Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, Božićnicu, Uskrsnicu i druge financijske nagrade. Prijaviti se možete do 16.11.2023. putem linka.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Amtest d.o.o. zapošljava Servisnog inženjera (m/ž). U opisu posla se nalazi instalacija i održavanje opreme iz njihovog programa kod korisnika. Od kandidata očekuju predanost poslu sa željom za učenjem i usavršavanjem te otvorenost prema novim tehnologijama. Mjesto rada je Hrvatska, Slovenija ili Srbija. Možete se prijaviti do 11.11.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača - blagajnika (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad, kao i još mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 18.11.2023. putem linka.

Noeltur j.d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Karlovac, Sisak ili Krapina. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mjesečne stimulacije, mogućnost dodatnih edukacija te još mnoge druge pogodnosti koje možete pronaći na linku. Možete se prijaviti do 10.11.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i bonuse na plaću te službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet.Prijavite se putem linka do 04.11.2023.

CARACOL j.d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Ova pozicija uključuje poslove prodavača trgovini sa slatkišima te izradu poklon aranžmana od slatkiša. Prijavite se na linku do 30.11.2023.

D-COLOR d.o.o. zapošljava Zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Glavne obaveze zaposlene osobe: Rad u poduzeću specijaliziranom za proizvodnju reklama i opremanje objekata. Prijavite se na linku do 19.11.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Posjetite posao.hr portal i razgledajte njihovu veliku ponudu otvorenih radnih mjesta! Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!