TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite!

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite!
foto ilustracija KAportal/Pixabay/Pixsell

Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna!

From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž)- video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, mntažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je na području kontinentalne Hrvatske. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te konkurentnu plaću. Prijavite se putem linka do 18.4.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnike (m/ž) u restoranu za rad na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje i osnovna čišćenja. Ponuđene su različite pogodnosti poput prosječne neto plaće od oko 1050 € s dodacima, prigodnih nagrada od 560 € neto godišnje, novčanih darova za djecu te redovnog povećanja plaće svake godine. Prijavite se putem linka do 7.4.2024.

Manpower d.o.o. traži više Punitelja posuda pod tlakom (m/ž) za rad u Karlovcu i Bakru. Posao uključuje skladištenje ambalaže, manipulaciju punih i praznih boca te pripremu i kontrolu rada posuda pod tlakom. Uvjeti uključuju SSS (poželjno tehničko usmjerenje) i sklonost timskom radu. Zaposlenicima se nudi ugovor na neodređeno s probnim radom, naknada za prijevoz, slobodni vikendi, i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

Petrol d.o.o. traži Prodavača (m/ž) na prodajnom mjestu u Draganiću, Karlovačka županija. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, prijevoz u cijelosti, te smještaj nije osiguran. Prijavite se putem linka do 26.4.2024.

KTC d.d. traži Skladišnog radnika - Viljuškarista (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje sortiranje i slaganje robe, pripremu za izdavanje te kontrolu rokova trajanja. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i položen tečaj za viljuškarista. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka 21.4.2024.

Balta Enterprise j.d.o.o. traži Konobara za rad u Karlovcu. Posao obuhvaća rad u kafiću na autobusnom kolodvoru. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme, određeno vrijeme ili honorarno, po dogovoru. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

EMSO e-mobility solutions d.o.o. traži 2 Radnika za montažu solarnih elektrana (m/ž) s iskustvom u radu na visini. Posao uključuje stalni radni odnos, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Zahtijeva se spretnost, zdravstvena sposobnost, timski rad te minimalna srednja školska sprema. Prijavite se putem linka do 21.4.2024.

Hrvatski Telekom traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Posao uključuje prodaju HT usluga, održavanje kontakta s postojećim korisnicima te promicanje HT branda. Idealan kandidat je komunikativan, orijentiran na rezultat i timski igrač. Nudi se fiksna plaća, stimulativna primanja, edukacija, mentorstvo te službeni tablet i automobil. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!