TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta koju donosimo u suradnji s portalom Posao.hr

Tražite posao! Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta koju donosimo u suradnji s portalom Posao.hr
foto ilustracija - Pixabay.com

Želite li ubrzati svoju potragu za poslom? Posjetite posao.hr. i otkrijte 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Posao uključuje iskope, zatrpavanja, utovare i istovare koristeći građevinske strojeve - kombinirke. Potrebna je srednja stručna sprema, kvalifikacija za rukovanje građevinskim strojem, pet godina iskustva u radu s građevinskim strojevima, te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka 30.6.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za održavanje i popravak elektro i motornih viličara. Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i prijenosno računalo. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusa hepatitisa traži Gerontodomaćicu / podršku starijima za EU projekt Zaželi. Posao uključuje pomoć i podršku u kući za maksimalno 6 starijih osoba na području određenih županija. Zapošljavanje je na 30 mjeseci uz redovnu plaću. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

Tifon d.o.o. traži Gastro prodavača (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Posao uključuje prodaju naftnih derivata, pripremu i posluživanje hrane te brigu o urednosti prodajnog mjesta. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, osigurana stručna osposobljavanja, mjesečni bonus i prigodne dodatke na plaću. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.


CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski, po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u stambenim zgradama u Njemačkoj i Hrvatskoj. nudi odlično plaćenu satnicu, plaćeni smještaj i pokrivene troškove prijevoza. Potrebna je SSS, radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja te znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Balta Enterprise j.d.o.o. traži Konobara za rad u Karlovcu. Posao obuhvaća rad u kafiću na autobusnom kolodvoru. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme, određeno vrijeme ili honorarno, po dogovoru. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad u različitim gradovima diljem Hrvatske. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu, uz poželjno iskustvo u sličnim poslovima. Nudi se stimulativna primanja, službeni automobil, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost napredovanja i usavršavanja. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Karlovcu. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete, popust za zaposlene, te priliku za razvoj i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 28.5.2024.

 

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!