TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Provjerite koji poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, ponuda je šarolika možda ima nešto za vas

Tražite posao? Provjerite koji poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županiji traže radnike, ponuda je šarolika možda ima nešto za vas
foto ilustracija

Otkrijte 10 najnovijih prilika za zapošljavanje na posao.hr. Pronađite posao koji odgovara vašim vještinama i ambicijama!

Lavateh d.o.o. traži Konobara (m/ž) za rad u Karlovcu. Potrebno je 3 mjeseca iskustva, srednja škola (3 ili 4 godine), a nudi se puno radno vrijeme uz dva slobodna dana tjedno. Smještaj nije osiguran, a prijevoz nije pokriven. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

RIPS s.t.o. traži Radnika (m/ž) za proizvodnju lampiona i svijeća u Karlovcu. Zapošljavanje je na određeno vrijeme (3 mjeseca) s mogućnošću stalnog radnog odnosa i mogućnošću napredovanja. Nije potrebno prethodno iskustvo, ali se zahtijeva srednja škola. Prijavite se putem linka do 1.9.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju - kombinirki (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Kandidati trebaju imati KV rukovatelj građevinskim strojem, minimalno 5 godina iskustva, samostalnost i preciznost u radu. Plaća se kreće od 1300 € do 1500 € neto, a smještaj je osiguran za one koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Obiteljski dom Petra traži Medicinsku sestru (m/ž) za Netretić, Karlovačka županija. Potrebna je srednja škola (4 godine) i 2 godine iskustva. Smještaj nije osiguran, ali je prijevoz potpuno pokriven. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.


Electus DGS d.o.o. traži terenskog Tehničara (m/ž) za podršku korisnicima Hrvatskog Telekoma za rad u više gradova. Nudi se ugovor izravno s Hrvatskim Telekomom, mjesečne bonusi, naknada za topli obrok te mogućnost profesionalnog razvoja. Kandidati trebaju imati srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i razvijene računalne vještine. Prijavite se putem linka do 21.09.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača - Blagajnika (m/ž) za rad na brojnim lokacijama širom Hrvatske. Poslodavac nudi stalno zaposlenje s redovitim primanjima, plaćenim troškovima prijevoza, te dodatnim pogodnostima kao što su naknada za topli obrok, popust za zaposlenike, božićnica i druge nagrade. Prijavite se putem linka do 20.09.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu za različite lokacije. Nude se prosječna neto plaća od cca. 1050 € uz dodatne prigodne nagrade i novčane darove za djecu. Prethodno iskustvo nije potrebno, a mogućnost napredovanja postoji već nakon 4 mjeseca. Prijavite se putem linka do 9.9.2024.

Autoprijevoznik vl. Tomislav Udovčić traži Vozača C i E kategorije (m/ž) za tuzemni i inozemni prijevoz, uključujući Sloveniju. Poslodavac nudi stalni radni odnos, urednu i redovitu plaću, kao i naknadu za prijevoz, dnevnice, stimulaciju, božićnicu, regres i topli obrok. Prijavite se putem linka do 29.08.2024

OG Grafika d.o.o. traži Radnika (m/ž) u proizvodnji za rad u Ogulinu. Poslodavac nudi puno radno vrijeme s plaćenim prijevozom. Prijavite se putem linka do 28.08.2024.

KiK Textilien und Non-Food d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Karlovcu. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto s mogućnošću trajnog zaposlenja, rad u malom timu, popust za radnike i Multisport karticu. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!