TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županije traže radnike, u suradnji s Posao.hr donosimo najnoviju ponudu poslova

Tražite posao? Brojni poslodavci u Karlovcu i Karlovačkoj županije traže radnike, u suradnji s Posao.hr donosimo najnoviju ponudu poslova
foto ilustracija

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr., tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

Studenac d.o.o. traži Prodavača(m/ž) za rad u Slunju, Rakovici i Kamanju. Poslodavac nudi obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 04.10.2024.

KTC d.d. traži Kuhara (m/ž) za rad u Karlovcu. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, minimalno godinu dana iskustva, te osnovno poznavanje rada na računalu. Nudi se stalni radni odnos uz mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Star Turist d.o.o. traži Pizza majstora (m/ž) za rad u hotelu Kadoor u Karlovcu. Kandidati trebaju imati najmanje godinu dana iskustva u kuhanju i kao pizza majstor. Nudi se stalni radni odnos nakon probnog roka. Prijavite se putem linka do 26.9.2024.

Manpower traži Montera-Održavatelja (m/ž) za rad u Karlovcu. Kandidati trebaju imati srednju školu i najmanje jednu godinu iskustva na sličnim poslovima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i poželjno je posjedovanje ispita za rukovatelja viličarom. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim radom, naknadu za prijevoz, nagrade za radne rezultate te brojne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 26.9.2024.


Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad na području Hrvatske. Posao uključuje fleksibilnost u dogovoru o radnom vremenu (40, 30, 20 sati tjedno), testiranje sportske opreme u prirodi i sudjelovanje na sportskim događanjima. Prijavite se putem linka do 2.10.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Karlovcu. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu. Prednost je iskustvo u trgovini, ali nije obavezno. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 26.9.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) za rad u Karlovcu te više gradova u Hrvatskoj. Odgovornosti uključuju prodaju HT usluga na terenu i telefonom, održavanje kontakta s korisnicima te promicanje HT branda. Nudi se fiksna plaća, bonusi, edukacija, službeni automobil i tablet. Prijavite se putem linka do 30.9.2024

B for Business d.o.o. za svog klijenta, tvrtku T R G d.o.o. traži Strojara na bageru za rad diljem Hrvatske. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B kategorije (C i E poželjni), te minimalno 2 godine iskustva. Poslodavac nudi motivirajuća primanja, plaćen prijevoz, terenski dodatak, plaćenu prehranu i smještaj na terenu. Prijavite se putem linka do 05.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara na građevinskom stroju - kombinirki (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi stalni radni odnos, plaću od 1.500 € do 1.800 € neto, te plaćeni smještaj za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 27.9.2024.

Pekarski obrt Monika traži pomoćne Slastičare (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje pomoćne poslove u slastičarstvu. Potrebno je završeno osnovno obrazovanje. Puno radno vrijeme nije potrebno. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!