VIJESTI.hr

Apsurd iz HEP-a! Poslali su uplatnicu za jednu jedinu lipu: 'Još ću ga malo gledati i smijati se'

Apsurd iz HEP-a! Poslali su uplatnicu za jednu jedinu lipu: 'Još ću
ga malo gledati i smijati se'

Još jedan apsurd dolazi iz Splita. Naime, jednoj je Splićanki HEP poslao račun od tek jedne lipe. Ona ga je odlučila ignorirati.

Radi se o obračunu od 31. svibnja do 30. studenog 2019. godine. Poslali su joj račun za to razdoblje u kojem je nastala razlika od te jedne jedine lipe. Do sad nije imala problema s HEP-om. Nije ih kontaktirala nego se javila medijima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"A što mi oni mogu kazati. Ma ne bi im iz principa platila. Pa jesu li mogli famozni iznos od jedne lipe nadodati na sljedeću uplatnicu. Cijela ova priča sad mi je već pomalo smiješna. Pa koštala bi me samo provizija nekoliko kuna", kazala je Splićanka.

Kaže i kako nije na 'ti' s plaćanjem preko interneta. Uostalom, pita se i zašto bi morala plaćati preko interneta, piše Slobodna Dalmacija.

"Malog čovjeka tlače zbog sitnarija"

"Uostalom, nije stvar toga gdje ću proći lišo kod plaćanja naknade, riječ je o sasvim drugoj stvari. Jedna lipa? Pet puta sam gledala u račun", iskrena je bila Splićanka.

Savjetnik za energiju udruge Splitski potrošač, Nenad Kurtović, rekao je o čemu se tu radi.

"Nekima popuštaju svaštva, velike iznosi i dugovi, a maloga čovjeka tlače zbog 'sitnarija'. HEP Elektri se neće ništa dogoditi da su prebacili ovu jednu lipu za sljedeći obračun, a gospođi stvaraju dodatne troškove", objasnio je.

Splićanka još uvijek ne zna što će napraviti.

"Još ću malo gledati račun i smijati se", zaključila je.

RTL.hr


Reci što misliš!