ŽUPANIJA

Održana tradicionalna, 10. po redu manifestacija "Jesen u Toplicama Lešće" - pogledajte FOTO GALERIJU...

Održana tradicionalna, 10. po redu manifestacija

Tradicionalna 10.manifestacija "Jesen u Toplicama Lešće" održana je proteklog vikenda u općini Generalski Stol. Manifestaciju je otvorio načelnik općine Generalski Stol Alen Halar, prisutne je pozdravio i novi direktor TZP 4 rijeke Ivan Puškarić, a gost je bio i predsjednik Županijske skupštine Ivan Vučić.

Sve prisutne zabavili su nastupi domaćeg KUD-a Izvor Generalski Stol, KUD-a Frankopan Bosiljevo, pjevačke skupine invalida iz Novog Mesta te pjevačice narodnih pjesama Merse Miljković i sastava Slatki snovi.

Posjetiteljima se s lijepo uređenim štandovima predstavila ženska udruga Bukvice iz Bukovlja, Mjesni odbor Vodena Draga, Udruga Katarine iz Josipdola, OPG proizvodnja sira Paher iz Tounja i drugi na čijim štandovima su se mogli probati i kupiti domaći proizvodi i rukotvorine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Redoviti posjetitelji manifestacije iz susjedne Slovenije i ove jeseni došli su u velikom broju. Organizator, Toplice Lešće i ove godine je sve prisutne počastio gulašom i pečenim kestenima, a suorganizator općina Generalski Stol se potrudila da izvođači ne budu žedni.

Uz folklorne nastupe, pjesmu i ples te uživanje u delicijama protekla je još jedna uspješna manifestacija koja je postala i turistička atrakcija što joj je i glavni cilj.

KAportal.hr


Reci što misliš!