ŽUPANIJA / DUGA RESA

Dugoreška Čistoća ima novu uslugu - uvela je pogrebničku djelatnost, otvoren i izložbeni prostor

Dugoreška Čistoća ima novu uslugu - uvela je pogrebničku
djelatnost, otvoren i izložbeni prostor

Čistoća Duga Resa d.o.o. od 1. srpnja 2019. godine u svoje poslovanje uvela je pogrebničku djelatnost. Ona uključuje prijevoz pokojnika na području Republike Hrvatske, nabavu i prodaju ljesova i pripadajuće opreme, uslugu izrade vijenaca i cvjetnih aranžmana, prodaju lampiona, usluge iskopa i ukopa, a također se mogu naručiti zvuci trube uz ispraćaj. Također, osim izrade osmrtnica, može se naručiti i njihovo postavljanje po dogovorenim lokacijama.

Izložbeni prostor pogrebničke djelatnosti nalazi se u prostoru Čistoće Duga Resa na groblju Sveti Petar, a osim na tom mjestu, sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 095/3666-450. Isti broj služi i da dogovaranje ukopa, te je dostupan svakoga dana u svako doba, od 0-24.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompletna organizacija pogreba sada se i u Dugoj Resi može obaviti na jednom mjestu, te nam se obitelji u svojim najtežim trenucima s potpunim povjerenjem mogu obratiti za sve detalja vezane za posljednji ispraćaj njihovih najmilijih.

Čistoća Duga Resa d.o.o. bavi se održavanjem čistoće, odlaganjem komunalnog otpada, održavanjem javnih površina, održavanjem nerazvrstanih cesta, tržnicama na malo, održavanjem groblja, javnom rasvjetom, skupljanjem i prijevozom otpada, te upravljanjem nekretninama.

Sponzorirani članak


Reci što misliš!