ŽUPANIJA / DUGA RESA

Nova predsjednica dugoreškog HDZ-a Jadranka Golubić - najavila promjene u Predsjedništvu i puno stranačkog rada

Nova predsjednica dugoreškog HDZ-a Jadranka Golubić - najavila
promjene u Predsjedništvu i puno stranačkog rada

Gradska organizacija HDZ-a Duge Rese jučer je održala stranačke izbore, na kojima je od ukupno četvero kandidata, premoćno pobijedila Jadranka Golubić, osvojivši 150 glasova, dok je sljedeći kandidat osvojio tek 18 glasova.

Izbore je obilježila slaba izlaznost, od službeno registriranih 780 članova gradske organizacije, izborima se odazvalo tek njih 198, ali to je situacija koja se događa i u puno većim sredinama. Većina članstva jednostavno nije aktivna, pa će i to biti jedna od zadaća, rečeno je, kojima će se morati pozabaviti nova predsjednica.  U kraćem vremenskom periodu održat će se Gradski odbor, definirati novi članovi Predsjedništva i napravit plan rada za naredno razdoblje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Posla ima puno i nema vremena za stajanje. Dodatno me motivira veći broj mladih ljudi koji su puni entuzijazma i dobre volje da se uključe za dobrobit lokalne zajednice ovog grada gdje žive, rade i tu žele ostati. Stoga se nadam da ćemo zajedničkim snagama uspjeti u našim ciljevima, a o tome ćemo kad napravimo plan rada, rekla je Jadranka Golubić za KAportal kao nova predsjednica dugoreškog HDZ-a te zahvalila svim članovima HDZ koji su izišli na izbore kao i protu kandidatima na korektnoj kampanji koja je bila u demokratskom duhu, a u tom duhu planira nastaviti i daljnji rad.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!