ŽUPANIJA / DUGA RESA

RAZNOVRSTAN PROGRAM

Kunstbunker Music & Art Festival ovog vikenda u Dugu Resu donosi vrhunski jazz te likovnu i književnu umjetnost

Kunstbunker Music & Art Festival ovog vikenda u Dugu Resu donosi vrhunski jazz te likovnu i književnu umjetnost

U listopadu će Kunstbunker festival gostovati i u Karlovcu uz vrhunski jazz koncert.

U organizaciji Udruge za poticanje kulture i umjetnosti "Kunstbunker Duga Resa" u Dugoj Resi će se 7. i 8. srpnja održati 15. Kunstbunker Music & Art Festival, sa zanimljivim i bogatim kulturnim programom.

U petak 7. srpnja s početkom u 20:30 sati u Amfiteatru, novinar, pisac i radijski voditelj Damir Valent – Dado održat će književni osvrt, a zatim slijede jazz koncerti – u 21:15 sati nastupa Capisconne trio, u 22:15 Jerko Jurin kvartet, a u 23:15 Sunrise Session.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu 8. srpnja od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati likovni umjetnici Nikola Vukmanić i Leonard Lesić u Parku doktora Franje Tuđmana održavaju radionicu grafita za djecu, a izradit će se i mural posvećen književnici Ireni Lukšić. U amfiteatru u 21 sat nastupaju jazz glazbenici Davor Doležal trio, a u 22 sata Magic Jam Invaders. Tradicionalno će biti postavljena i izložba domaćih i gostujućih likovnih umjetnika.

Petnaesti Kunstbunker Music & Art festival se održava u sklopu 7. Open Art, socijalne skulpture kojom se na inovativan i konstruktivan način oplemenjuje zajednica, a u sklopu čega će dodatno 7. listopada u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu nastupiti austrijska glazbenica MillyCent, dobitnica najprestižnijih austrijskih državnih nagrada za jazz glazbu.

Izdvojeno


Reci što misliš!