ŽUPANIJA / DUGA RESA

ČEKAJU SE UČENICI

Učenički dom u Dugoj Resi obnovljen! Skoro 1,5 milijuna eura financirala je EU, sve odrađeno na vrijeme i u zadanim rokovima

Učenički dom u Dugoj Resi obnovljen! Skoro 1,5 milijuna eura financirala je EU, sve odrađeno na vrijeme i u zadanim rokovima

Slijedi opremanje kuhinje, za što će sredstva osigurati Karlovačka županija rebalansom proračuna

- Nakon sanacije Učeničkog doma Duga Resa od posljedica potresa, cijela zgrada dobila je posve novi izgled. Napravljena je fasada, dio krovišta, te su obnovljeni zidovi, pod i instalacije u kuhinji, izvijestili su iz Karlovačke županije.

Napominji da su radovi vrijedni 1.479.541,65 eura i u potpunosti su financirani iz Fonda solidarnosti Europske Unije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Slijedi opremanje kuhinje, za što će sredstva osigurati Karlovačka županija rebalansom proračuna.Obnovljeni Učenički dom Duga Resa obišli su zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar i pročelnik Upravnog odjela župana Bernardo Pahor,a dočekala ih je ravnateljica Srednje škola Duga Resa Tanja Škrak. Zaključeno je kako su radovi izvedeni vrlo kvalitetno, kažu u Županiji.

- Sve je obavljeno na vrijeme i u zadanim rokovima, pa će učenike u novoj školskoj godini dočekati ljepša i kvalitetnija zgrada. Ulaganje u sustav obrazovanja i podizanje standarda u svim segmentima ostaje naš prioritet, jer na tome temeljimo planove za budućnost naše županije, poručila je zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar. 

Izdvojeno


Reci što misliš!