ŽUPANIJA / DUGA RESA

RADNI SASTANAK

Kolegij županice održan u Dugoj Resi! Razgovaralo se o županijskim projektima u gradu na Mrežnici, potpisani i ugovori

Kolegij županice održan u Dugoj Resi! Razgovaralo se o županijskim projektima u gradu na Mrežnici, potpisani i ugovori

Županica Martina Furdek-Hajdin u Dugu Resu je stigla sa suradnicima, dočekali su je dužnosnici i djelatnici gradske uprave u punom sastavu

Jučer je održan još jedan dislocirani kolegij županice, ovog puta u Dugoj Resi. Domaćini su joj bili gradonačelnik Tomislav Boljar i njegovi suradnici, a na kolegiju se razgovaralo o projektima koje Karlovačka županija provodi u gradu na Mrežnici. 

- Izgradnju sportske dvorane pri OŠ I.G.Kovačić će Karlovačka županija prijaviti na natječaj NPOO, čije se raspisivanje očekuje do kraja ove godine. Učenički dom je obnovljen financijskim sredstvima iz Fonda solidarnosti Europske unije u iznosu od 1,5 milijuna eura. Cijela zgrada dobila je novi vizualni izgled i postala energetski učinkovita, rečeno je na kolegiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također je istaknuto da su sve ustanove na području grada Duga Rese kojima je osnivač Karlovačka županija, energetski obnovljene.

Na kolegiju su potpisani Ugovori za financiranje provedbe projekata koji su prijavljeni na Javni poziv za sufinanciranje troškova saniranja šteta nastalih potresom na području Karlovačke županije. Radi se o dvjema prijavama za izradu projektno-tehničke dokumentacije za klizišta u Tušmeru i na Petrakovu Brdu u ukupnom iznosu od 60.000,00 eura.

Uz županicu, na kolegiju su sudjelovali zamjenica Vesna Hajsan Dolinar, zamjenik Dejan Mihajlović te pročelnice Upravnih odjela za gospodarstvo, školstvo i financije Branka Šeketa Karlović, Marija Šćulac i Maria Stojković, ravnateljica JU Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije Sandra Cindrić te predstavnik Županijske uprave za ceste Karlovac Dario Meštrović. Iz Grada Duge Rese, uz gradonačelnika Tomislava Boljara i zamjenicu Katarinu Srakočić, nazočili su pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, komunalno gospodarstvo, zaštitu okoliša i imovinu Mladen Rakočević, pročelnica za proračun i financije Mira Fudurić Kurelić, privremena pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, društvene djelatnosti, stambene, pravne i opće poslove Martina Fudurić.

Također su prisustvovali i ravnateljica InovaDR Vanja Glogovac, direktor Turističke zajednice područja Četiri rijeke Ivan Puškarić, ravnateljica Dječjeg vrtića Duga Resa Ana Božić, direktorica Čistoće Duga Resa d.o.o. Josipa Škrtić Pucarević i v.d. ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa Martina Tomić.

Izdvojeno


Reci što misliš!