ŽUPANIJA / DUGA RESA

projekt

"Mala scena za velike snove" - Grad Duga Resa ima projekt u kojemu će uživati vrtičanci i mali osnovci

Roditelji djecu mogu prijaviti putem obrasca - link je u tekstu

Grad Duga Resa ostvario je financijsku potporu Ministarstva demografije i useljeništva za provedbu edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi (5.-7. godina) i djece od I. do IV. razreda osnovne škole prijavom projekta “Mala scena za velike snove” koji će omogućiti besplatne kulturne aktivnosti za djecu navedene dobi.

- Projekt će se provoditi od rujna 2024. do lipnja 2025.  te će uključivati održavanje radionica za 50 djece s područja Grada Duge Rese u kojima će se djeca upoznati s procesom nastajanja kazališne predstave i cjelokupnom produkcijom. Djeca će posjetiti i dječje kazalište gdje će gledati predstavu i upoznati se s profesionalcima koji sudjeluju u proizvodnji iste. Tijekom radionica izrađivati će likovne i dramske radove. Krajnji rezultat projekta biti će izložba radova i interaktivna kazališna predstava koju će izvesti djeca, a ista će biti otvorena za djecu i građane Duge Rese. Radionice će provoditi stručne osobe osposobljene za rad s djecom, javljaju iz Grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom listopada i studenog održavat će se radionice za djecu školskog uzrasta i to jednom tjedno, četvrtkom. Za djecu vrtićkog uzrasta (5.-7. godina) radionice će se održavati od druge polovice siječnja 2025., tijekom veljače te do prve polovice ožujka, također četvrtkom, nakon čega se predviđaju zajedničke radionice za sve grupe odnosno uzraste i to u pripremi i realizaciji same predstave. Predstava će se održati u svibnju 2025. godine.

Za sudjelovanje u ovom projektu obavezna je prijava djece putem obrasca nakon čega će se oformiti lista s prijavljenima, oformiti 4 grupe polaznika (2 grupe za osnovnoškolce i 2 grupe predškolske dobi) i započeti s radionicama kako je navedeno. Ukoliko netko nije u mogućnosti izvršiti prijavu putem obrasca, isto može učiniti u gradskoj upravi, II. kat, soba 40.


Sve dodatne informacije o samom projektu kao i sudjelovanju mogu se dobiti na e-mail Grada [email protected], brojeve telefona 047/819-023, 819-010, 819-005 ili osobno u zgradi gradske uprave.

Izdvojeno


Reci što misliš!