ŽUPANIJA / DUGA RESA

NAJAVA

Važno predavanje u dugoreškom Poduzetničkom inkubatoru - o internetskoj sigurnosti pričat će dvije stručnjakinje, a bit će predstavljeni i natječaji EU

Važno predavanje u dugoreškom Poduzetničkom inkubatoru - o internetskoj sigurnosti pričat će dvije stručnjakinje, a bit će predstavljeni i natječaji EU
InovaDR

Održat će se u srijedu, 2. listopada s početkom u 10 sati.

INOVADR u suradnji sa stručnjakinjama Andrejom Stepić i Jasminom Simić Peccolo poziva na predavanje "Kibernetička sigurnost", uz predstavljanje EU natječaja za poduzetnike iz područja internetske sigurnosti, jednu od najvažnijih tema današnjice, kako je istaknula ravnateljica Vanja Glogovac. U vrijeme kada su hakerski napadi i računalne prijevare sve češći, zaštita osobnih i poslovnih podataka postaje važnija nego ikada! - javili su iz Grada Duge Rese pozivajući na njihovo predavanje.

Ono će se održati u srijedu, 2. listopada 2024. godine, s početkom u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Grada Duge Rese.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na predavanju ćemo naglasiti zašto je bitno zaštititi svoje podatke, pokazati praktične korake za zaštitu privatnosti i sigurnosti te kako zaštititi svoje podatke bez posebnih tehničkih znanja, a uz to i predstaviti konkretan natječaj iz EU fonda na temu: Financiranje uvođenja sustava informacijske sigurnosti koji se otvara 14.10.2024. godine, a namijenjen je poduzetnicima i obrtnicima - porućuju predavačice.

Potpora za uspostavu, održavanje i kontinuirano poboljšavanja sustava informacijske sigurnosti bit će dostupna u iznosu od 5.000 EUR do 200.000 EUR, a s intenzitetom potpore od 75% za mikro i mala poduzeća i 55% za srednja poduzeća.


U sklopu potpore mogu se financirati: savjetodavne usluge pri implementaciji sustava upravljanja prema zahtjevima norme, usluga certifikacije i tečaj za interne auditore.

Predavačice su Andreja Stepić, poduzetnica je s više od 20 godina iskustva u korištenju interneta i digitalnih tehnologija, koja će podijeliti korisne savjete i trikove za zaštitu privatnosti i sigurnosti na internetu te Jasmina Simic Peccolo, dugogodišnja stručnjakinja iz područja bespovratnih sredstava, financija i EU fondova.

Izdvojeno


Reci što misliš!