ŽUPANIJA / OGULIN

ROUTE DE BJELOLASICA

Za ljubitelje adrenalinske vožnje uskoro Off-road Meet Up u Ogulinu! Svi su dobrodošli, rute prilagođene iskustvu vozača

Za ljubitelje adrenalinske vožnje uskoro Off-road Meet Up u Ogulinu! Svi su dobrodošli, rute prilagođene iskustvu vozača

Sve će se odvijati 1. lipnja, a prijave su u bivšoj vojarni Poredice u Ogulinu od 8 do 9.30 sati. Pridružite nam se u subotu na nezaboravnom putovanju.

Ljubitelji adrenalinske vožnje iz Ogulina organiziraju Off-Road Meet Up i sve pozicaju da duđu u njihov grad i uživaju u vožnji i prirodnim ljepotama koje pruža Ogulin i okolica.

Kako nam javljaju, za iskusne vozače pripremili su extreme rutu, a za one koji tek žele istražiti čari off-road vožnje tu je adventure ruta kroz prekrasne prirodne pejzaže i znamenitosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve će se odvijati 1. lipnja, a prijave su u bivšoj vojarni Poredice u Ogulinu od 8 do 9.30 sati.

- Pridružite nam se u subotu na nezaboravnom putovanju. Naša ruta će nas voditi kroz 100 km adrenalinskog uzbuđenja, prolazeći kroz nevjerojatne lokacije jezera Sabljaci, planine Klek i Bjelolasica. Pripremite svoj Quad, SXS ili Cross vozilo i budite spremni za nezaboravnu avanturu!


Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Google obrasca i rezervirati svoje mjesto za nezaboravno iskustvo!

Izdvojeno


Reci što misliš!