ŽUPANIJA / OPĆINE

PRIPREMA ZA IZBORE?

HSP obnovio još dvije podružnice u Karlovačkoj županiji: Oformljeni u Josipdolu i Tounju, kratko predstavili i programe za te općine

HSP obnovio još dvije podružnice u Karlovačkoj županiji: Oformljeni u Josipdolu i Tounju, kratko predstavili i programe za te općine

HSP nastoji u hrvatsko društvo i procese političkog odlučivanja, uključiti i najobespravljenije građane i istinske rodoljube Karlovačke županije, stoji u priopćenju.

HSP Karlovačke županije nastavlja s obnavljanjem podružnica i očekivano je da će parlamentarne izbore u našoj izbornoj jedinici dočekati puno spremniji. Kako nam javlja predsjednik Županijskog vijeća ove straknke, obnovljene su podružnice u općinama Tounj i Josipdol. Tako sada na području Karlovačke županije djeluje četrnaest 14 podružnica HSP-a.

- Odlukom predsjednika HSP-a Nikice Augustinovića, za povjerenika podružnice HSP-a Tounj, imenovan je Dalibor Žlimen, a za povjerenika podružnice HSP-a Josipdol, imenovan je Alen Pribanić, rekao je Belanek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaje da je HSP istinski najhrvatskija politička opcija, opcija koja skrbi o „malom čovjeku“, pritom štiteći i zastupajući interese najugroženijih članova hrvatskog društva.

- HSP kroz svoje brojne podružnice nastoji u hrvatsko društvo i procese političkog odlučivanja, uključiti i najobespravljenije građane i istinske rodoljube Karlovačke županije, kako bi doprinjeli svekolikom napretku jedine nam hrvatske domovine, stoji u priopćenju.

Pri tom, kažu, HSP budućnost općine Tounj vidi i nalazi u razvitku OPG-ova, (proizvodnji zdrave hrane), te u turizmu, osobito u granama kao što su gastroturizam, ekoturizam te sportsko-rekreacijski i pustolovni turizam, za što općina Tounj ima izvrsne preduvjete, a općinu Josipdol vidi u razvoju malog poduzetništva, te afirmacije bogatog kulturno – povjesnog nasljeđa. To su svetišta Gospe od Čudesa u Oštarijama, starog grada Modruša i arheološkog lokaliteta Viničica. HSP se zalaže da se u Josipdolu izgradi sportsko – rekreacijski centar sa dvoranom, a u Tounju dječji vrtić.

Izdvojeno


Reci što misliš!