ŽUPANIJA / OPĆINE

SIMPLY THE BEST

Projekt Speleon - centar podzemne baštine u Rakovici dobitnik nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija

Projekt Speleon - centar podzemne baštine u Rakovici dobitnik nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija

Nagradu je preuzela ravnateljica Ustanove Tihana Oštrina.

- Speleon - centar podzemne baštine dobitnik je tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia, u kategoriji Novi projekt u turizmu, javljaju iz Karlovačke županije.

Nagradu je preuzela ravnateljica Ustanove Tihana Oštrina. Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret organiziran u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji Burza je održana već 23 puta, a ove godine održava se od do 12. 4. u Biogradu na Moru uz domaćinstvo TZ Biograd na Moru.

- Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta - domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika, navodi se u priopćenju.

Sve to svih ovih godina čini Burzu PUT cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. Navedeno najbolje potvrđuje činjenica da njenom radu prisustvuje gotovo 150 sudionika, predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske i susjednih država.

Izdvojeno


Reci što misliš!