ŽUPANIJA / SLUNJ

Uspješan projekt

Rekonstruirani slunjski vrtić dobio uporabnu dozvolu - stvorena tri nova boravka za najmlađe

Rekonstruirani slunjski vrtić dobio uporabnu dozvolu - stvorena tri nova boravka za najmlađe

Ukupna novčana vrijednost ulaganja je 1,588.480,37 eura

Izdana je uporabna dozvola za rekonstruirani vrtić u Slunju, a na rekonstrukciji se radilo od 13. studenog 2023. do 31. srpnja 2024. godine, nakon čega je uslijedio tehnički pregled i sada su stvorena tri nova boravka i uvjeti za smještaj sve djece, kako su istaknuli iz gradske uprave u utorak.

Radove je izvodila zajednica ponuditelja koju su činili Građevinski obrt Špelić i obrt za elektroinstalacije ELKO-RAD. Stručni nadzor je izvodila tvrtka Geoexpert-projekt, a projektni RC – Proing. Ukupna novčana vrijednost ulaganja je 1,588.480,37 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Cilj je stvaranje uvjeta da svako dijete s područja Slunja, a za čijim smještajem roditelji imaju potrebu, bude primljeno u vrtić. Dogradnjom i uređenjem vrtića napravljena su tri nova boravka te su stvoreni uvjeti za smještaj sve djece, a promijenjen je i sustav grijanja, odnosno prešli su na energetski prihvatljiviji sustav putem solarne elektrane, što bi, uz ekološki prihvatljiviji energent, trebalo smanjiti troškove vrtića – rečeno je iz gradske uprave.

Izdvojeno


Reci što misliš!