KAportal Robinzonski turizam sve veći hit: Gornji Zvečaj ima kamp Leskar, u novu turističku sezonu ulazi s novim sadržajima | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Robinzonski turizam sve veći hit: Gornji Zvečaj ima kamp Leskar, u novu turističku sezonu ulazi s novim sadržajima

Gornji Zvečaj u Općini Generalski Stol ima turističku atrakciju – Robinzonski kamp Leskar. U prošloj je godini kamp koji ima sedam fiksnih drvenih kućica za smještaj gostiju ostvario 234 noćenja i 158 dolazaka turista, a u ovoj se godini vlasnica Romana Radočaj nada i većem broju dolazaka, posebno jer je kamp dobio i proširenu ponudu.

Danas je kamp posjetio župan Damir Jelić sa suradnicima, pa je to bila prilika da ga se i upozna s planovima za budućnost.

– U prošloj smo godini investirali više od 50 tisuća kuna u razvoj novih sadržaja i dodatne ponude u kampu, što ga svrstava u pozitivne primjere malog poduzetništva u turizmu naše županije. Kamp trenutno ima 7 fiksnih smještajnih jedinica (drvenih kućica), a gostima su na raspolaganju kanui, čamci i daske za vodu, kao i igralište za odbojku na pijesku te sanitarni čvor, kazala je Radočaj.

Kamp se za goste otvara 1. svibnja, a namjera je vlasnika i nadalje širiti kapacitete i ponudu.

KAportal.hr

  • Odgovori