AKTUALNO

Zbog divlje vožnje kroz Mahično mještanin postavio "kameru": Kad nitko od nadležnih ne reagira, odlučio sam nešto poduzeti

Zbog divlje vožnje kroz Mahično mještanin postavio

Jednog mještanina karlovačkog prigradskog naselja Mahično zasmetala je prebrza vožnja kroz mjesto pored njegove kuće pa je, kako nam je sam rekao, "krenuo od sebe i pokušao nešto napraviti".

Naime, na ogradi kuće nalazi se reklama za OPG Fanjek koji se bavi ekološkom proizvodnjom lješnjaka no na stupu osim natpisa nalazi se i nešto što bi trebalo izgledati kao policijska kamera. Teško je proći pored nje da je se ne primijeti, a mnoge vozače je itekako dobro "scimala" pa u konačnici i ostvaruje svoju svrhu - da obrate pozornost i uspore vozilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kroz Mahično se voze trke, tu je divlji Texas svaki dan što se tiče vožnje. Već godinama pokušavamo nadležnima pojasniti da trebaju nešto učiniti, a ljudi dolje niže od mene ne mogu dobiti ni zebru koja je itekako potrebna, rekao nam je domišljati vlasnik kuće Stjepan Fanjek.

Otac je troje djece, pa strahuje i za njih jer kaže nam, svi reagiraju kad dođe do najgoreg a on to ne može dozvoliti.

- Poduzeo sam nešto jer nitko od nadležnih ne reagira. Vozi se brzo, kako oni koji kroz mjesto tek prolaze, ali i domaći vozači. Ovo upozorenje sam postavio na svojem zemljištu, krenuo sam od sebe i moram priznati da vozači sad usporavaju. Sad čekamo reakciju nadležnih, rekao nam je Fanjek.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!