AKTUALNO

Očevid tragične nesreće kod C. Vukmanićkog: Vozač kamiona izgubio nadzor te udario u automobil, na mjestu poginuo 26-godišnjak

Očevid tragične nesreće kod C. Vukmanićkog: Vozač kamiona izgubio
nadzor te udario u automobil, na mjestu poginuo 26-godišnjak

U sinoćnoj prometnoj nesreći na Državnoj cesti D-1 u Cerovcu Vukmanićkom kod Karlovca poginuo je 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, dok su 36-godišnji putnik iz njegovog automobila i 57-godišnji vozač kamiona teško ozlijeđeni.

Policija je obavila očevid te pokrenula kriminalističko istraživanje koje će pokazati što se točno dogodilo na ravnom dijelu prometnice od Cerovca prema Slunjskim Brdima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, očevidom je utvrđeno da je teretnim automobilom s priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin koji je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te udario u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

- Nakon udarca teretno vozilo s priključnim vozilom se prevrnulo i zajedno s osobnim automobilom sletjelo van kolnika gdje je priključno vozilo i dio tereta palo na osobni automobil, izvijestili su u policiji.

Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice, a promet je bio u prekidu od trenutka nesreće do 23.40 sati. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće provodi se kriminalističko istraživanje.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!