AKTUALNO

Jelić: Zreo je projekt rotora Logorište - procedura gotova za dva, tri mjeseca, radovi kreću nakon toga

Jelić: Zreo je projekt rotora Logorište - procedura gotova za dva,
tri mjeseca, radovi kreću nakon toga

- Sve čestice na Logorištu su u proceduri, 2/3 je riješeno, a ova proceduralna priča zasigurno može kroz dva, tri mjeseca biti gotova, građevinska dozvola je i ja vjerujem da ne bi trebalo ništa zaustaviti taj projekt. Da li će krenuti u ovoj ili početkom sljedeće godine, kad ode zima, ne mogu precizirati jer ne mogu govoriti u ime Hrvatskih cesta, ali taj projekt je jako zreo, izjavio župan Damir Jelić, govoreći o budućem rotoru Logorište, na državnoj cesti D-1.

Da je potreban kako bi olakšao prometovanje na tom dijelu ceste, dobro znaju stanovnici Logorišta, ali i svi koji rade u tamošnjoj poslovnoj zoni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Gotovo 500 zaposlenika svakodnevno dolazi u zonu na posao, državna cesta D-1 je žila kucavica ovog kraja i dolazi do zakrčenja, pogotovo u periodima kad ljudi dolaze i odlaze s posla. Zadovoljni smo što smo uspjeli s Hrvatskim cestama prionuti realizaciji tog projekta, kazao je pročelnik Željko Fanjak.

U Hrvatskim cestama početak radova očekuju u prvom kvartalu sljedeće godine, a završetak šest mjeseci nakon toga. Planirana vrijednost radova je 14,3 milijuna kuna, a nadzora 970.000 kuna.

KAportal.hr


Reci što misliš!