AKTUALNO

Zapeo u akciji "Lijevak": Mladi Omišanin "pao" s par grama marihuane u Draganiću, pa se na sudu slomio i zatražio blagu kaznu jer ga uzdržava majka

Zapeo u akciji
foto ilustracija

Tijekom policijske akcije "Lijevak", koja se provela na odmorištu Autoceste Rijeka - Zagreb na odmorištu u Draganiću s marihuanom je "pao" 21-godinišnji Omišanin. Do sada prekršajno nekažnjavan zatečen je tijekom akcije sa 6,1 grama opojne droge marihuane.

Prekršajni odjel Općinskog suda u Karlovcu kaznio ga je s 3.000 kuna, ali mu je dao mogućnost da prođe i s 2.000 kuna, ako ih plati u roku. Drogu je držao u PVC vrećici. Okrivljeni je iskaz dao na Prekršajnom sudu u Splitu, gdje je priznao krivnju. Kaže da je kobnoga dana bio s prijateljima te je dragovoljno policiji predao drogu, koju je imao u džepu svoje jakne.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pravdao se da je nazaposlen te da ga uzdržava majka, moleći zato blagu kaznu. Sud je njegovu obranu smatrao iskrenom, pa mu je uslišao molbu i izrekao mu kaznu ispod propisanog zakonskog minimuma. Droga mu je trajno oduzeta i bit će uništena.

KAportal.hr


Reci što misliš!