AKTUALNO

HNS i NL Volim Karlovac na izbore u koaliciji - Badovinac Labusa predstavio kao kandidata za zamjenika gradonačelnika

HNS i NL Volim Karlovac na izbore u koaliciji - Badovinac Labusa
predstavio kao kandidata za zamjenika gradonačelnika

- Duško Labus nas je osvojio na prvu jer jako voli Karlovac! Idejni je začetnik Platforme 047, koja je baza i našeg programa. Svi koji žele drugačiji Karlovac, koji misle da treba ići drugačijim smjerom neka nam se pridruže, otvoreni smo za razgovore. Naši programi su realni, izvedivi i vidljivi, pozvao je s današnje pressice HNS-ov kandidat za gradonačelnika Nikola Badovinac, predstavivši kandidata za svog zamjenika nezavisnog Duška Labusa.

Čelnik Nezavisne liste Volim Karlovac potvrdio je da su se "našli" upravo na Platformi 047, koja je nastavak programa s kojim su izašli na prošle lokalne izbore, pokušavajući objediniti "sve ljude dobre volje, zainteresirane građane, stručnjake".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Pokazali smo da postoji interes ljudi, da se grad može razvijati, a ova Platforma je osnov za daljnje proširenje programa. Oni koji prihvaćaju takav tim programa neka nam se pridruže, da vidimo možemo li spriječiti vječnu boljku Karlovca: rasipavanje glasova, pokazat ćemo da je moguće ići zajedno i promišljati zajedničkim snagama da se stvori bolji Karlovac, poručio je Labus.

Platforma, između ostalog, podrazumijeva rekonstrukciju Gradske uprave  kako bi se stvorili temelji za razvoj i pokretanje grada, te zadržavanje njegovih stanovnika. Tome bi trebao pridonijeti jedinstveni ured za infrastrukturu koji bi bolje distribuirao poslove komunalnog gospodarstva, legalizacije i prostornog planiranja, ali i raspoređivao sredstva koja postoje u proračunu, a nisu korištena za što bi trebalo.

HNS i NL Volim Karlovac, dobiju li povjerenje građana, uređenje grada započet će iz njegova središta: Zvijezde, odnosno, Radićeve ulice. Kandidate za Gradsko vijeće također će imati zajedničke, a na toj listi ima mjesta i za sve one koji obožavaju Karlovac. Mjesto dogradonačelnika također su ostavili za nekoga iz tih redova, a ne bude li takva suradnja ostvarena u iduća dva tjedna, kandidata ili kandidatkinju će dati sami.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!