AKTUALNO

PETRAČIĆ "NERVOZNOM" HNS-u Još uvijek me možete podržati i povećati šanse za stvarne promjene na dobro svih građana

PETRAČIĆ
Davor Petračić s HNS-ovcima čini oporbu u ovom sazivu Vijeća

Nije trebalo dugo čekati da se nakon našeg izvještaja s tiskovne konferencije HNS-a javi jedan od prozvanih - Davor Petračić, predvodnik Nezavisne liste Naš Karlovac i jedan od kandidata za gradonačelnika Karlovca.

Kako je inženjerskom terminologijom naveo Petračić, razumije nervozu Marine Novaković Matanić pri brzoj vožnji sa visokom turažom jer se boji pregrijavanja motora i moguće velike štete, pa pokušava ovakvim neodmjerenim istupima hladiti svoje motore.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ostatak priopćenja - reagiranja prenosimo u cijelosti...

Iz istupa, vidljivo je da je samo najniže politički iskorištena činjenica da smo razgovarali o narednim izborima i modelima izlaska na izbore što smo činili i sa ostalim političkim opcijama osim sa HDZ-om.

Sa strane HNS-a izražena je želja da kao kandidat za gradonačelnika bude Davor Petračić, ali je to uvjetovano HNS-ovim dogradonačelnikom. Također smo izrazili stav da sve političke opcije trebaju izaći sa samostalnim listama, ali da bi podržavanje zajedničkog kandidata za gradonačelnika moglo imati sinergijski efekt.

Na istom sastanku od strane HNS-a izraženi su i izrazito ograničavajući uvjeti suradnje sa drugim političkim opcijama što  nama kao nezavisnoj listi nije prihvatljivo. Iako su najavljivani naredni razgovori gdje bi se možda mogla pronaći prihvatljiva platforma suradnje, HNS je jednostrano, prvo neformalno a onda i formalno objavio kandidature za gradonačelnika i županicu.

Također je vidljiva jako visoka energija svađalačkog i nikad preboljenog antipoduzetničkog mentaliteta  od osobe koja želi voditi Karlovačku županiju, a jedini izvor prihoda bila joj je politika koju svi mi plaćamo.

Njezine aluzije na koaliranje sa HDZ-om su bespredmetne a to je vidljivo iz cjelokupnog političkog djelovanja nezavisnog vijećnika Davora Petračića. Mislimo da bi uobičajeno i očekivano negativno etiketiranje HNS-a kao reakcija na ovaj neprimjeren istup također ne bi bilo primjereno.

Mi, kao nezavisna politička opcija, svojim ekipiranim i iskusnim sastavom pojačanim energijom mladosti, detaljnim programom i političkom kampanjom pokazati ćemo da smo jedina politička opcija koja zna i može preokrenuti ovaj grad iz gubitničkog u pobjednički , iz svađalačkog u surađujući na svim poljima djelovanja i poslovanja grada kao cjeline.

HNS-u još uvijek ostaje mogućnost da podrže jedinu nezavisnu političku opciju u gradu Karlovcu i time bar za malo povećaju šanse za stvarne, konkretne i korisne promjene na dobro svih građana a ne samo pojedine političke opcije.

Nezavisna lista Davora Petračića

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!