AKTUALNO

HDZ predstavio listu za Gradsko vijeće, Mandić poručio: Ona pokazuje da je stranka važna, ali da je Karlovac važniji

HDZ predstavio listu za Gradsko vijeće, Mandić poručio: Ona
pokazuje da je stranka važna, ali da je Karlovac važniji

- Ova lista je i otvorenost prema svim našim sugrađanima; ovi kandidati ne žive samo HDZ, žive svoje svakodnevne obiteljske i profesionalne živote, susreću se s mnogim građanima, ova lista pokazuje da mi u HDZ-u smatramo da HDZ kao stranka je jako važna, ali da je Karlovac važniji. S tom otvorenošću ćemo ići svima na vrata i tražiti povjerenje svih u Karlovcu jer smatram da ga zaslužujemo, poručio je s današnjeg predstavljanja HDZ-ovih kandidata za Gradsko vijeće kandidat ove stranke za gradonačelnika Damir Mandić.

Kazao je da u kampanju idu hrabro, ponizno i otvoreno, s namjerom da od Karlovca naprave europski grad, poželjan za živjeti i poželjan za ulagati, koji ima što dati cijeloj Hrvatskoj jer već sada prednjači u mnogo čemu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Cilj nam je da budemo ne samo bolji, nego u mnogo čemu najbolji, naglasio je Mandić, ocijenivši da je HDZ-ova kandidacijska lista spoj iskustva, znanja želje i volje onih koji žele dobro Karlovcu.

Na njoj su Mateja Mihalić, Ana Hajsan, Marinko Pleskina, Sanja Sila, Dubravko Željković, Katarina Malenica, Matija Kranjčević, Josip Čavlović, Goran Franković, Dubravko Stavljenić, Renato Humić, Martina Kostolanji, Boro Mrkalj, Matija Furač, Alen Čujko, Zoran Vučinić, Danica Golubić, Željko Štajcer, Marijana Tomičić, Ivica Horvat, Želimir Feitl, Marija Pavičić (HSLS), Mirjana Plazibat i Nada Gerber.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!