AKTUALNO

Jelić postao HDZ-ov glavni čovjek za parlamentarne izbore - bit će na čelu stranačkog Izbornog stožera

Jelić postao HDZ-ov glavni čovjek za parlamentarne izbore - bit će
na čelu stranačkog Izbornog stožera

Sva nagađanja o tome da mu se smiješi neka visoka stranačka pozicija - od predsjedničke i potpredsjedničke do one glavnog tajnika - pokazala su se pucnjevima u prazno, no Damir Jelić, predsjednik županijskog HDZ-a i karlovački gradonačelnik u vrhu stranke i dalje dobro kotira: upravo je on HDZ-ov glavni čovjek za predstojeće parlamentarne izbore.

Da će Jelić biti na čelu Izbornog stožera, obznanio je zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, potvrdivši da je tu odluku, između ostalih, donijelo Predsjedništvo stranke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Formiran je Izborni stožer za parlamentarne izbore. Čelnik tog stožera je Damir Jelić, član Predsjedništva stranke i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije, kazao je Brkić.

Jelić je za prošlogodišnjih parlamentarnih izbora bio koordinator za VII. izbornu jedinicu, a za nedavnih unutarstranačkih  i šef Karamarkovog izbornog stožera. Čini se da poslom koji je odradio nije bio zadovoljan samo donedavni predsjednik stranke Tomislav Karamarko, nego i ostali čelnici HDZ-a pa su ga za skorašnje izbore odlučili opteretiti i s daleko više zadataka.

Hoće li to značiti da se njegovo ime neće naći među kandidatima na izbornoj listi za Sabor, znat će se nakon objave kandidacijskih lista.

Karlovčane međutim zanima hoće li Jelić tijekom nove predizborne kampanje imati vremena za posao za koji su ga prije nešto više od tri godine oni izabrali - onaj gradonačelnički.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!