AKTUALNO

Biramo NAJkupalište 2016. uz Karlovačko - patrola KAportala ponovo u kupaćima

Biramo NAJkupalište 2016. uz Karlovačko - patrola KAportala ponovo
u kupaćima

KAportal će zajedno s vama i ove godine birati NAJkupališta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Uz našeg pokrovitelja - Karlovačko pivo, naša patrola oboružana standardnom opremom, kupaćim, ručnikom, kremicom za sunčanje i u našem slučaju nezaobilaznim fotoaparatom i novinarskim blokićem ponovo kreće na teren.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ocjene žirija i čitatelja

Obilazit ćemo kupališta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, od Ozlja do Slunja i Ogulina, Karlovca i Duge Rese i ocjenjivati prirodne ljepote, čistoću vode, ugostiteljsku ponudu, popratne sadržaje i uređenost samih kupališta. Na kraju akcije ćemo, kao i do sada, proglasiti najbolja kupališta po ocjenama žirija i čitatelja.

Kao i protekle godine, najviše kupališta iz našeg izbora nalazi se na rijeci Mrežnici. Ipak je "mrežnička rivijera" najveći mamac za kupače iz ovih krajeva, ali i za brojne turiste. No Foginovo na Korani u Karlovcu kao jedino registrirano riječno kupalište u Hrvatskoj i njima itekako može konkurirati, između ostalog i prošlogodišnji je pobjednik naše akcije. Podsjetimo, veliko je iznenađenje bilo i kupalište na Korani u Malićima, odnosno Donjem Velemeriću koje je bilo na drugom mjestu po glasovima čitatelja.

Glasujte u anketi

Ovogodišnja je konkurencija pojačana i nekim novim sadržajima, a to ćete vidjeti narednih tjedana.

Do tada uživajte u našim rijekama, čitajte KAportal, uživajte na plaži uz Karlovačko, ali umjereno, te preko mobilnih telefona ili tableta glasujte u našoj anketi…

KAportal.hr

ANKETA KAPORTALA...

Izdvojeno


Reci što misliš!