AKTUALNO

Biramo NAJkupalište 2016. uz Karlovačko - Dobra, Jaškovo - Grdun

Biramo NAJkupalište 2016. uz Karlovačko - Dobra, Jaškovo - Grdun

Ekipa je uz ogromne količine piva upravo čekala večernji dio programa, a KAportalova patrola u kupaćim gaćama je pristigla kako bi ocijenila svoju prvu ovogodišnju destinaciju u izboru NAJkupalište 2016. uz Karlovačko.

Relativno hladna Dobra nije pokolebala motocikliste da u njoj "ubiju" mamurluk. Odavno je poznato da je Dobru promijenila hidroelektrana Lešće, a osim erozije njezinih obala, utječe da ova rijeka bude još hladnija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompletnu infrastrukturu na ovom kupalištu izgradio je Darko Grdunac, ugostitelj čija obitelj već desetljećima drži restoran Papalina. Restoranska ponuda je bogata, a dalje su ovdje u vrhu riblji specijaliteti. No ispred restorana radi i "vrtilica" za odojke i janjce pa se tamo može i malo bolje mrsiti.

Prije desetak godina Grdunac je uredio i stari mlin, te natkrio terasu koja može primiti i više desetaka gostiju. Plaža - livada se redovito kosi i to je uglavnom to, dok se za ostalo pobrinula sama priroda. Stari slap i most lijepi su kadar za fotografiju ili selfie, posebno za one koji ovdje dođu prvi put.

Sve u svemu, lijepo mjesto za opuštanje no ostaje dojam da je itekako još uvijek nedovoljno iskorištenog potencijala.

OCJENE KAportala:

– Prirodne ljepote 3,5 – Uređenost kupališta 3,5 – Popratni sadržaji 3,5 – Čistoća vode 4 – Ugostiteljska ponuda 4

UKUPNO: 19,5

Izdvojeno


Reci što misliš!