AKTUALNO

U HDZ-u još usuglašavaju izborne liste - ovog puta Jelić "izvisio" kao nositelj liste u VII. izbornoj jedinici

U HDZ-u još usuglašavaju izborne liste - ovog puta Jelić

kaportal-jelic-hdz-f21d733fb2004180ad147e9385b2647e_view_articleHrvatska demokratska zajednica još nije definirala svoje izborne liste pa tako nisu i poznata sva imena na listi u VII. izbornoj jedinici. No odlučeno je da karlovački gradonačelnik Damir Jelić i čelnik Izbornog stožera za parlamentarne izbore ovog puta neće biti nositelj liste, već je ovo mjesto dobio politički tajnik stranke Davor Ivo Stier.

Jelić, koji je na izborima u studenom prošle godine bio nositelj liste, sada će biti drugi. U središnjici HDZ-a danas se tijekom cijelog dana vrše razgovori i usuglašavaju izborne liste, no konačni izgled listi će se ipak znati tek nakon predaje Državnom izbornom povjerenstvu a tada ćemo i saznati hoće li u konkurenciji za saborsku fotelju ispred HDZ-a biti još ponetko iz Karlovca i Karlovačke županije. Rok za predaju, podsjetimo, istječe 13. kolovoza u ponoć, a službeni početak predizborne kampanje je 16. kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo će biti jedna od dužih kampanja i trajat će daleko predugih 25 dana. Prijevremeni parlamentarni izbori su u nedjelju 11. rujna.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!