AKTUALNO

Petračić raskrstio s MOST-om: Ne zanima ga politika tamo gdje počinje osobni interes i marginalizacija Karlovca

Petračić raskrstio s MOST-om: Ne zanima ga politika tamo gdje
počinje osobni interes i marginalizacija Karlovca

Davor Petračić, karlovački gradski vijećnik koji je s liste MOST-a na proteklim redovnim parlamentarnim izborima u studenom zamalo ušao u Hrvatski sabor, ne nalazi se na listi ove stranke u VII. izbornoj jedinici.

Kako je prokomentirao za KAportal, skidanje s liste je sam zatražio i to iz sljedećih razloga. Naime, navodi da je MOST pokazao niz nedostataka i da stoga ne želi više pripadati ovoj grupaciji. Nedostaci su, kaže, netransparentnost, neargumentiranost pri  donošenju odluka, te dezorganizacija i marginalizacija većinom kvalitetnih ljudi s liste koji ne uđu u Sabor ili postanu ministri. Nije rekao misli li pritom upravo na sebe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadalje, Petračić smatra da je MOST nazadovao u politici od prošlih izbora te je izgubio nadu da će se išta poboljšati. Dodaje da je tu vidljiv osobni interes pojedinaca i percepcija Karlovca kao nevažne sredine.

- Tamo gdje nedostaju argumenti, ne postoji transparentnost, gdje počinje osobni interes i marginalizacija Karlovca, tu prestaje moj interes za takvom politikom, kaže Petračić.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!