AKTUALNO

Županijski i gradski čelnici, direktori, ravnatelji... na duhovnoj obnovi u Hercegovini - ovaj put otišli "u tajnosti"

Županijski i gradski čelnici, direktori, ravnatelji... na duhovnoj
obnovi u Hercegovini - ovaj put otišli

Županijski i gradski čelnici, pročelnici, direktori i ravnatelji županijskih i gradskih tvrtki i ustanova..., 11. godinu za redom, otišli su na duhovnu obnovu u BiH, neslužbeno doznaje KAportal.

Službenog odgovora na naš upit i dalje nema, no pouzdano znamo da je autobus iz Karlovca za Karmel sv. Ilije na Buškom Jezeru u BiH otišao jučer ujutro, oko 9 sati, a vraća se sutra oko 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odlaske na duhovnu obnovu u siječnju, odnosno, kako to organizatori službeno nazivaju "stručna usavršavanja i edukacije", inicirao je prije više od desetljeća tada gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, odnosno, HDZ i Grad Karlovac koji je vodio, a kada je postao župan, to je činila Županija u suradnji s Gradom Karlovcem.

Štoviše, obično nakon upita KAportala, o tome su i obavještavali redakcije, te davali izjave novinarima uoči polaska, no ovaj put je to izostalo, a kako nam ni na upit nije odgovoreno, ostali smo uskraćeni za informacije o broju polaznika i temi stručnog usavršavanja o kojoj će sudionici slušati u meditativnom miru Karmela sv. Ilije. Što je tome razlog i ima li istine u nagađanjima da je "zavjet šutnje" povezan s neuspjehom HDZ-ove kandidatkinje na predsjedničkim izborima i razočarenjem članova ove stranke, koji većinom i jesu sudionici odlazaka na duhovnu obnovu u Hercegovinu, ne zna se.

Prijašnjih godina put Buškog Jezera odlazilo je 35 do 55 osoba, a troškove seminara su plaćali sami. Ovaj put ih je manje.

KAportal.hr


Reci što misliš!