AKTUALNO

Policija noćas ponovo u akciji hvatanja pijanih vozača - od 217 kontroliranih na alkotestu "palo" njih 25, najviše popio 41-godišnjak

Policija noćas ponovo u akciji hvatanja pijanih vozača - od 217
kontroliranih na alkotestu
foto ilustracija - PIXELL

Karlovačka policija jučer je na području cijele Policijske uprave bila u novoj akciji hvatanja pijanih ili eventualno drogiranih vozača, odnosno onih koji voze pod utjecajem neke od opojnih droga.

Gotovo je uobičajeno da oko 10 posto vozača bude uhvaćeno kako su prije sjedanja za volan popili nedozvoljenu količinu alkohola, a jučer je taj postotak bio i nešto veći.

- U noću s 15. na 16. veljače na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno- represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i opojnih droga“. U akciji je kontrolirano 217 vozača, a njih 25 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola, izvijestili su jutros iz policije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ova je akcija imala svog neslavnog rekordera, a radi se o 41-godišnjaku iz Ivanske. Najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 41-godišnjaka iz Ivanske (Bjelovarsko - bilogorska županija op.a.). On je vozio s 1,9 promila alkohola u krvi.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, dodali su u policiji.

KAportal.hr


Reci što misliš!