AKTUALNO

Tužna vijest iz Zagreba: U klinici dr. Fran Mihaljević od posljedica zaraze koronavirusom preminuo 60-godišnji Karlovčanin

Tužna vijest iz Zagreba: U klinici dr. Fran Mihaljević od
posljedica zaraze koronavirusom preminuo 60-godišnji Karlovčanin

Tužna vijest stigla je iz Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu. Tamo je, naime, danas od posljedica zaraze koronavirusom preminuo 60-godišnji Karlovčanin kao peta žrtva globalne pandemije koja je zadesila i Hrvatsku.

Pisali smo da se, kao i više Karlovčana, zarazio na turniru karlovačkog Rotary kluba te da je nekoliko dana bio u teškom stanju kao i da mu je u održavanju životnih funkcija pomagao respirator. Nažalost, naš nesretni sugrađanin izgubio je ovu bitku unatoč velikom naporu liječnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kobna je bila teška upala pluća uzrokovana opakim virusom. Počivao u miru.

Stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske, epidemiolozi, liječnici i sva nadležna tijela upozoravaju građane da je jedina zaštita od širenja opasnog i smrtonosnog virusa svojevrsna samoizolacija sa što manje kontakata s ljudima, a ako su kontakti već neophodni, da budu u skladu propisanih mjera razmaka, s osobnom higijenom i zaštitom na sve moguće načine. U klinici dr. Fran Mihaljević na intenzivnoj njezi nalaze se još dva Karlovčana.

Ovaj virus je opasan i ubojit, to moramo stalno imati na umu...

KAportal.hr


Reci što misliš!