AKTUALNO

Gornje Mekušje

Od danas nova regulacija prometa u Gornjem Mekušju - gradi se sustav kanalizacije i vodoopskrbe

Od danas nova regulacija prometa u Gornjem Mekušju - gradi se
sustav kanalizacije i vodoopskrbe

Od danas vrijedi nova regulacija prometa u Mekušju a zbog radova na izgradnji kanalizacije i vodoopskrbe za "Zonu Mekušje".

Naime, zatvara se za sav promet dionica Mekušanske ceste uz „Zonu Mekušje“ Zatvara se za sav promet, osim vozilima stanara i tvrtki u naselju Mekušje, vozilima gradilišta te hitnih službi, dionica prometnice NC 340720 ( Karlovac- Mekušje- Kamensko) od raskrižja sa Ulicom Rakovac do raskrižja sa Ulicom Kamensko kod k.br. 73 B

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Promet za sva vozila usmjerava se na pravce kako slijedi:

Za smjer kretanja Karlovac- Mekušje promet se preusmjerava sa raskrižja Ulice Rakovac i Ulice I. Kršnjavog ( kod Koranskog mosta) na Ulicu Rakovac , ravno na Ulicu Mostanje, ravno na D1, lijevo na Ulicu Braće Gojak, ravno na Ulicu Kamensko i dalje do odredišta.

Za smjer kretanja Kamensko- Karlovac promet se preusmjerava na raskrižju Ulice Kamensko lijevo na Ulicu Kamensko, ravno na Ulicu Braće Gojak, desno na D1, ravno na ulicu Mostanje, ravno na Ulicu Rakovac i  dalje do odredišta.

Iz tvrtke Vodovod i kanalizacija podsjećaju da su radovi vrijedni 1,6 milijuna kuna, rok za izvođenje je 60 kalendarskih dana (započeli su 17.3.) Na izgrađeni sustav spojit će se poslovna zona G. Mekušje te 14 kućanstava. Time će se unaprijediti kvaliteta komunalne infrastrukture i kvaliteta života tamošnjeg stanovništva.

KAportal.hr


Reci što misliš!