AKTUALNO / VIJESTI

Svečano proslavljena 45. obljetnica posvete Nacionalnog svetišta svetog Josipa

Svečano proslavljena 45. obljetnica posvete Nacionalnog svetišta
svetog Josipa

Proslava obljetnice posvete Svetišta postaje tradicionalno okupljanje svih župljana i župnih zajednica u kojem se svi međusobno još više povezuju i izgrađuju odnose.

Tijekom cijelog dana na misnim se slavljima na prigodan način obilježio ovaj spomendan. Središnja proslava odvila se u večernjim satima u prostorima Svetišta. Započela je misnim slavljem koje je predvodio mons. Antun Sente, ml., rektor te župnik Župe BDM Snježne Dubovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svetište je bilo ispunjeno do zadnjeg mjesta - dubovačkim župljanima, Josipovim štovateljima i hodočasnicima. Proslava se nastavila u dvorištu Svetišta. Za glazbeni program pobrinuli su se mladi zboraši te gosti iz Zagreba Slavko Nedić i Ružica Nedić, članovi grupe RiM. Osim pjevanja, okupljeni su mogli čuti i recitaciju teksta pjesnika i svećenika Nenada Mirka Novakovića u izvedbi Slavka Nedića koji je ujedno i urednik knjige „Isusov poeta“ kojom se šira publika napokon može upoznati s bogatim opusom pjesnika Novakovića. Misno slavlje pjevanjem je obogatio i župni Zbor mladih Agape.

KAportal.hr


Reci što misliš!