AKTUALNO / VIJESTI

DOBRE VIJESTI

U Karlovačkoj županiji nema novih slučajeva zaraze - u Stožeru upozoravaju: I dalje se moraju poštovati propisane mjere

U Karlovačkoj županiji nema novih slučajeva zaraze - u Stožeru upozoravaju: I dalje se moraju poštovati propisane mjere

U Karlovačkoj županiji nema novooboljelih od infekcije koronavirusa, izvijestio je danas Stožer civilne zaštite Karlovačke županije. Naime, svi nalazi jučer testiranih osoba bili su negativni.

- Tijekom jučerašnjeg dana obavljeno je testiranje 78 osobe na COVID – 19.  U Karlovačkoj županiji i dalje imamo ukupno 30 oboljelih osoba (29+1), kažu nam u Stožeru.

Među njima su četiri osobe hospitalizirane u OB Karlovac, 14 ih je na kućnom liječenju, a jedna osoba je na liječenju  u Zagrebu. Deset je osoba je izliječeno, a jedna je osoba preminula.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Do sada je na području Karlovačke županije ukupno testiranih 1.248 osoba, navodi Stožer koji je dao i podatke vezane za propisane protuepidemijske mjere.

Jučer nije evidentirano niti jedno kršenje mjera samoizolacije, koje je su na snazi za 346 osoba. Do sada je mjera samoizolacije ukupno prekršena 80 puta dok su, navodi se, u protekla 24 sata policijski službenici PU karlovačke obavili 146 provjera poštivanja mjera samoizolacije.


- Policija je jučer evidentirala sedam kršenja mjera propusnice, a ukupno je do sada zabilježeno 223 kršenja ove mjere. Stožer zahvaljuje građanima Karlovačke županije na pridržavanju mjera i disciplini koju su iskazali tijekom ove krize kažu nam u Stožeru uz upozorenje.

Bez obzira što slijedi postepeno popuštanje mjera upozoravamo građane da i dalje ostanu disciplinirani, uz puno pridržavanje propisanih mjera jer jedino tako možemo održati dobre rezultate u borbi protiv koronavirusa.

Izdvojeno


Reci što misliš!