AKTUALNO / VIJESTI

POMOĆ U KORONAKRIZI

Zamjenice župana dio svojih plaća donirale socijalno ugroženoj obitelji i Udruzi osoba s invaliditetom

Zamjenice župana dio svojih plaća donirale socijalno ugroženoj obitelji i Udruzi osoba s invaliditetom

To su već napravili župan Damir Jelić i zamjenik župana Mirko Martinović

- Zamjenice župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar i Martina Furdek Hajdin nastavile su već ranije započetu akciju dužnosnika i djelatnika te vijećnika Skupštine Karlovačke županije za pomoć potrebitim zbog krize izazvane koronavirusom, izvijestili su iz Karlovačke županije.

Tako su, nakon što su to već napravili župan Damir Jelić i zamjenik župana Mirko Martinović, zamjenice župana dio od svojih plaća jučer uplatile za pomoć potrebitim osobama. Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar pomogla je peteročlanu obitelj Stojković iz Ozlja, kojima je u veljači ove godine u potpunosti izgorjela obiteljska kuća. Grad Ozalj našao im je privremeni smještaj ali obitelj i dalje živi u teškim uvjetima te je zamjenica župana odlučila dio svoje plaće darovati za pomoć ovoj obitelji s tri malodobne djevojčice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zamjenica župana Martina Furdek Hajdin svoju je donaciju uplatila na račun Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, kao pomoć za rad ove udruge i nabavku artikala neophodnih za normalan život njihovih članova. Zamjenice župana izdvojile su iznos od 5 tisuća kuna, a ovakav vid pomoći od strane Karlovačke županije nastavit će se i dalje, dodaju u Županiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!