AKTUALNO / VIJESTI

KORONAŠKOLA

Gimnazija Karlovac od sutra na online nastavi, ostale srednje škole od ponedjeljka u modelu nastave "od kuće"

Gimnazija Karlovac od sutra na online nastavi, ostale srednje škole od ponedjeljka u modelu nastave

Za Gimnaziju Ogulin odluka o online nastavi vrijedi od danas, za Gimnaziju Karlovac od sutra

Učenici ogulinske Gimnazije od danas nastavu imaju online, u Gimnaziji Karlovac će od sutra, a u svim ostalim srednjim školama u Karlovačkoj županiji nastava će se na taj način održavati od ponedjeljka, 14. prosinca.

Najavila je to na današnjoj pressici Stožera civilne zaštite Karlovačke županije načelnica Vesna Hajsan Dolinar, podsjetivši da je nastava u karlovačkom MIOŠ-u već organizirana online.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U srednjim školama je 66 pozitivnih učenika i 12 djelatnika. U Gimnaziji Ogulin ih je 14 i jučer je donesena odluka da od danas nastava ide online. U Gimnaziji Karlovac pozitivno je 12 i od sutra idu na online nastavu. Za Tehničku školu je odlučeno da se provodi praktična nastava, a kako ima 7 oboljelih učenika, te Šumarska 5, sutra ćemo razmotriti hoće li ostati u redovnom obliku nastavnog procesa. Stožer je usuglasio odluku s odlukom Nacionalnog i Vlade da je 11. prosinca zadnji dan nastave u učionicama, od 14. prosinca srednje škole prelaze na online, kazala je Hajsan Dolinar.

U osnovnim školama u županiji situacija sa zarazom koronavirusom je puno povoljnija, od 8.209 učenika pozitivan je 31, te 34 zaposlenika.

U 16 škola nitko nije pozitivan na COVID, njih 6 ima po jednog, dvije po 3, dok su u OŠ Ivane Brlić Mažuranić, Josipdol i Braća Seljan po 4, a u Prvoj osnovnoj školi Ogulin 5, pa će Stožer sutra razmotriti situaciju i odlučiti hoće li u njoj biti i dalje neposredni nastavni proces ili će prijeći na posredni.

Izdvojeno


Reci što misliš!