AKTUALNO / VIJESTI

KORONAŠKOLA

Stigla odluka o načinu provođenja nastave u Karlovačkoj županiji - neki učenici se u ponedjeljak vraćaju u klupe, a neki ipak ne!

Stigla odluka o načinu provođenja nastave u Karlovačkoj županiji - neki učenici se u ponedjeljak vraćaju u klupe, a neki ipak ne!
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

- Kriterij određivanja načina izvođenja nastave jest 7-dnevna incidencija oboljelih po jedinicama lokalne samouprave, s referentnom točkom od 1.500 te redovito praćenje epidemiološke situacije u svakoj pojedinoj školi


Stožer civilne zaštite Karlovačke županije je odlučio da se svi učenici vraćaju u školu jedino u gradu Ozlju koji ima najpovoljniju epidemiološku situaciju ali i svim općinama.

Kako je izvijestio Stožer, nastava u osnovnim školama za sve razrede odvijat će se prema modelu A (nastava u školi). Iznimno, u školama na području grada Karlovca, Duge Rese, Ogulina i Slunja, nastava će se odvijati prema dosadašnjem modelu - niži razredi (1.- 4.) prema modelu A,  a ostali razredi (5.- 8.) prema modelu C (nastava na daljinu).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kriterij određivanja načina izvođenja nastave jest 7-dnevna incidencija oboljelih po jedinicama lokalne samouprave, s referentnom točkom od 1.500 te redovito praćenje epidemiološke situacije u svakoj pojedinoj školi (pozitivni učenici i nastavnici te broj osoba i razrednih odjela u samoizolaciji), kažu nam u Stožeru.

Nastava u svim srednjim školama odvija se prema modelu C, izuzev učenika završnih razreda (4. odnosno 5.razredi), nastava se odvija prema modelu A. 


Izvršavanje obveza u okviru praktične nastave, dopušteno je sukladno svim propisanim epidmiološkim mjerama. Nastava u Glazbenoj školi se zbog specifičnosti odvijanja nastavnog procesa (individualna nastava) održava uživo, dodaju u Stožeru uz napomenu da se ova odluka primjenjuje do 2.svibnja 2021.godine.

Izdvojeno


Reci što misliš!