AKTUALNO / VIJESTI

NA ČELU!

Kakvo priznanje! Karlovčanin Krunoslav Karin izabran za predsjednika europske baseball i softball federacije WBSC Europe!

Kakvo priznanje! Karlovčanin Krunoslav Karin izabran za predsjednika europske baseball i softball federacije WBSC Europe!

Delegati su na izbornom kongresu birali između Karina i predstavnika jedne od najmoćnijih sila europskog baseballa, Talijana Andree Marconija

Golemo priznanje dobio je Krunoslav Karin, alfa i omega karlovačkog baseballa, ali i jedan od ključnih ljudi europskog baseballa što je upravo i potvrđeno na generalnoj skupštini i izbornom kongresu saveza/federacije, gdje je Karlovčanin izabran za novog čelnika na razdoblje od tri godine!

Europska baseball federacija, donedavno poznata pod imenom CEB, od sada nosi ime WBSC Europe, odnosno izravni je dio tj. kontinentalni predstavnik Svjetske baseball i softball federacije WBSC. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Delegati su na izbornom kongresu birali između Karina i predstavnika jedne od najmoćnijih sila europskog baseballa, Talijana Andree Marconija, no ipak je presudio Karinov entuzijazam i golemi rad u baseballu kroz godine, posebno kroz širenje baseballa i potporu manjim nacijama pa je s ukupno 44:28 u glasovima došao na čelo europskog baseballa!

O njegovom značaju u europskom baseballu i dosad nije trebalo previše govoriti pa je Karlovac godinama do pandemije ugošćavao MLB kampove i tzv. pitcherske "klinike" s MLB trenerima i bacačima, bio domaćin nebrojenih velikih europskih natjecanja i slično, a i bejzbolaši Olimpije itekako su veliko ime u Europi, jer su osvojili dva europska kupa. 


Krunoslav Karin dosad je obnašao dužnost tajnika u europskoj federaciji, a član je i komisije svjetske federacije.

Izdvojeno


Reci što misliš!