AKTUALNO / VIJESTI

PRIOPĆENJE

Dragica Malović (SDP) o krađi armature u kojoj je uhvaćen istaknuti karlovački HDZ-ovac: Takvo kokošarenje još nismo vidjeli!

Dragica Malović (SDP) o krađi armature u kojoj je uhvaćen istaknuti karlovački HDZ-ovac: Takvo kokošarenje još nismo vidjeli!

U početku su se pokrala zdrava poduzeća u privatizaciji, onda se kralo iz proračuna, državnog i inih lokalnih, što za strančicu što za sebe same, pa se prešlo na europski novac, a sada... armatura s gradilišta, poručuje Malović.

Policija je danas izvijestila da je postupala po zaprimljenoj dojavi o krađi željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja, te da su policijski službenici zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu.

Na kraju se ispostavilo da je riječ o istaknutom karlovačkom HDZ-ovcu i trenutnom savjetniku ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepanu Turkoviću i njegovom sinu Miji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O ovoj temu oglasio se i karlovački SDP, čije priopćenje, kojeg potpisuje predsjednica Dragica Malović u nastavku objavljujemo u cijelosti. 

 

Može li niže?

Da je netko od HDZ-ovaca uhvaćen u krađi stvarno nije nikakva novost, ali da se krade ovako bezočno, da se u „po bijela dana“ tovari armaturno željezo s gradilišta zaobilaznice Turnja i da to radi istaknuti karlovački HDZ-ovac, zajedno sa svojim sinom, takvo kokošarenje, čini nam se, još nismo vidjeli.

Ta kleptomanija kod HDZ-a ne preže ni od čega. U početku su se pokrala zdrava poduzeća u privatizaciji, onda se kralo iz proračuna, državnog i inih lokalnih, što za
strančicu što za sebe same, pa se prešlo na europski novac, a sada... armatura s gradilišta.

Pored toga svi se redom fino uhljebili do koljena sedmog, pa valjda sada, eto, iz hobija kradu. Od sebe i svojih sugrađana. Past će sada kojekakve isprike uz standardnu mantru: “Nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže!“. A nama će reći partija i tuži i sudi - unaprijed.

Kaj god ekipo iz HDZ-a. Mičite šape s javnog novca i naše, hrvatske, imovine. I nemojte se pitati poput vašeg pravomoćnog osuđenog i utamničenog šefa (I.S. 69):
“Pa gdje su ti HDZ-ovi lopovi? Zašto nisu u zatvoru?“.

Tu su oni među vama, samo čekamo vijesti da vidimo tko je sljedeći na redu.

Dragica Malović,
predsjednica GO SDP Karlovac

Izdvojeno


Reci što misliš!